Inför vårterminen

Hej alla schackföräldrar. Här kommer lite information och några viktiga datum inför våren.

Alla träningar är i Vallatorpsskolan. På lördagar är tiderna för tävlingsspelare kl. 10.00-11.00. De flesta lördagarna finns möjlighet att stanna och spela blixttävling kl. 11-ca 12 (beroende på antal deltagare)

Nybörjare och nya tävlingsspelare tränar kl. 11.10-ca 12.00

Vid åtta fredagar är det turneringsspel i Vallatorpsmästerskapet under våren. En deltävling består då av två fredagar, så även om man inte kan delta hela terminen kan det vara kul att delta i någon av deltävlingarna! I Vallatorpsmästerskapet spelar man åldersindelat (Lågstadiet, mellanstadiet, äldre). Varje tillfälle är det tre (om deltagarantalet tillåter det) 10 minuters-partier i gruppspel kl. 15.15-ca 16.00. Fredag 4 maj är det dags för Vallatorps chocktävling Vallatorpschocken.

Terminsavgiften är 800 kr och betalas in till BG 695-1297 (Trojanska Hästen). I avgiften ingår träning fredag + lördag, träningsböcker i Stegmetoden, lagtävlingar och Trojanska Hästens JGP etc. Nya medlemmar ska registrera sig under fliken ”Anmälan” på www.trojanskahasten.se. Vi är mycket tacksamma för tidig registrering och inbetalning då det underlättar det administrativa arbetet.

Vi hoppas att vi återigen kan få många föräldrar att hjälpa till vid vårens Junior Grand Prix-tävling söndag 29 april.

Äntligen har vi fått in klubbtröjor. Det är svarta pikétröjor och finns endast i barnstorlekar. Pris: 150kr

Under hösten öppnade Trojanska Hästen Schackbutiken, som ligger på Ringvägen 9C. Det är Stockholms enda affär för schack. Kom gärna förbi och titta på schackböcker, spel, klockor etc. Öppettider måndagar 16-20, tisdagar 16-20 och torsdagar 10-14. Butiken är även öppen vid flera tävlingar i Schacksalongerna. Butikens sortiment finns sökbart på www.schackbutiken.se och kan levereras till klubben utan extra kostnad (men ibland med lång leveranstid).

Vi får många frågor om privatträning. Joydev Saha är klubbens främste privattränare. Avgiften är 500kr/tillfälle. Det är stort tryck på Joydev, och det är inte alltid så lätt att få tid, även om han prioriterar klubbens medlemmar. Då Joydev bor söder om stan är det lättare att få tid med honom om du kan träna i Schacksalongerna på Zinkensdamm. Hör av dig om ni vill ha extra träning, så ser vi om det går att hitta en tid.

Datumen nedan är med reservation för ändringar.

 

Viktiga datum:

Fredagstävlingar

Vallatorpsmästerskapet deltävling 1: 26 januari & 2 februari

Vallatorpsmästerskapet deltävling 2: 16 februari & 23 februari

Vallatorpsmästerskapet deltävling 3: 16 mars & 23 mars

Vallatorpsmästerskapet deltävling 4: 13 april & 20 april

Vallatorpschocken: 4 maj

 

Lördagsträning

27 januari – 2 juni

Ingen träning:

3 mars (p.g.a. sportlov)

31 mars (Påskafton)

28 april (istället Junior Grand Prix söndag 29 april i Vallatorpsskolan)

12 maj (Kristi Himmelfärdshelgen)

 

Sommarläger

Måndag 18- onsdag 20 juni

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.