Trojanska Hästens sommarläger 2022 (f. 2002-2011)

Onsdag 15 juni till fredag 17 juni arrangerar Trojanska Hästen sitt årliga sommarläger. I år är vi i Brinkskolans idrottshall. Ni är välkomna att lämna av era barn mellan 8.20 – 8.30 varje morgon. Vi avslutar dagarna kl. 15.00 och barnen ska hämtas senast 15.15.

Onsdagen och torsdagen vigs åt schackträning och schacklekar kombinerat med andra aktiviteter som bollspel, discgolf och olika uteaktiviteter. Sista dagen är en stor tävlingsdag! Det blir utmaningar och matcher med olika tidskontroller, samt en avslutande finaltävling för alla. I slutet av dagen har vi en prisutdelning med eftertraktade guldhattar för extraordinära insatser.

Lunchen äter vi i Brinkskolan alla dagar. Mat serveras tillsammans med en salladsbuffé. På förmiddagen serveras frukt och på eftermiddagen frukt, mackor och dryck.

Intresserad? Skicka anmälan till info@trojanskahasten.se med deltagarens namn och födelsedatum, eventuella allergier samt kontaktuppgifter till målsman. Avgiften 1.200 kr sätts in på bankgiro 695-1297 (Trojanska Hästen). Vill man delta en dag 500 kr och två dagar kostar 850 kr. Glöm inte att uppge namn vid inbetalning!
Övriga frågor skickas till info@trojanskahasten.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trojanska Hästens sommarläger 2022 (f. 2002-2011)

  1. Pingback: Schackläger för barn och ungdomar 15-17 juni – Stockholms Schackförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.