Resultat Trojanska Hästens JGP II

Höstens upplaga av Trojanska Hästens JGP är slut. Arrangörsklubben tackar alla 166 deltagare med föräldrar.

Klass AB (Högstadiet & Gymnasiet, 22 deltagare)

I klassen för högstadie- och gymnasieungdomar blev det dramatiskt ända till slutet. Sam Kassani, Seo Jung Min, Margo Zarytovskaya och Milton Pantzar var alla uppe och nafsade på förstapriset. Västerås SK´s Margo ledde inför sista omgången, men fick se sig besegrad av Milton från Täby SK i sista ronden. Milton slutade trea, på samma poäng som tävlingens segrare och andrapristagare, Seo Jung Min respektive Sam Kassani, båda från SS 4 Springare.
Resultat Klass AB

Klass C (Mellanstadiet Elit, 51 deltagare)

Klass C fick en klar segrare efter att Philip Sandberg från SK Rockaden tagit full pott. Knatten Edvin Trost från Stockholms SS vandrade hem med andrapriset efter att ha tagit 6 poäng av 7 och SK Rockadens Alexander Isaksson var bara en halv poäng efter och tog tredjepriset.

Klass D (Lågstadiet Elit, 42 deltagare)

Klass D dominerades av hemmaklubben Trojanska Hästens som hade sju knattar bland de 14 bästa. Allra bäst gick det för Erik Lennwald som vann hela tävlingen med 6,5 poäng av 7. Hugo Wernberg från Wasa SK slutade tvåa ett halvt poäng efter segraren.Viktor Wikman från SK Rockaden gjorde en imponerande turnering och slutade trea.

Klass E (Mellanstadiet allmän, 13 deltagare)

Hugo Altelius och Albin Jarpner från arrangörsklubben slutade etta respektive tvåa i Mellanstadiets Allmänklass. Inför sista ronden var det tre spelare som gjorde upp om seger, med endast ett tappat poäng var. Gideon Stiller från SK Rockaden föll till tredje plats efter att ha missat damvinst i finalpartiet mot Hugo, samtidigt som Albin vann stabilt.

Klass F (Lågstadiet nybörjare, 38 deltagare)

I nybörjarklassen var det rekordstort deltagande. Barnen var spända av förväntan inför tävling. Alla blev vinnare och fick var sin medalj. Högst upp på listan hamnade Ludvig Öckerman från SS 4 Springare.